SBR informerar om att du återigen går att teckna försäkring.

Nu finns det återigen möjlighet att teckna försäkring mot den smittsamma bisjukdomen amerikansk yngelröta hos försäkringsbolaget WaterCircles. Sjukdomen orsakas av en sporbildande bakterie som kan överleva under ogynnsamma förhållanden och är mycket motståndskraftig mot värme, kyla och desinfektionsmedel. Om du tecknar försäkring mot amerikansk yngelröta får du ersättning om du drabbas och ditt bisamhälle måste förintas. Som ägare är man enligt lag skyldig att se till att sjukdomen inte sprids.

WaterCircles är det miljösmarta försäkringsbolaget som erbjuder försäkringar med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. Dessutom är de miljöcertifierade enligt ISO 14001. Tecknar du försäkring hos WaterCircles gör du alltså också en god sak för miljön!

Läs mer om WaterCircles försäkring för amerikansk yngelröta
Teckna försäkring här


Försäkringen i stora drag:

  • Ingen självrisk
  • Max 60 samhällen
  • 2.500 kr / samhälle vid destruktion

Positivt med att försäkring åter finns men det norska företaget WaterCircles ekonomi väcker en del frågetecken som ni som tecknar bör vara medvetna om.
Dagens Naeringsliv
Ratsit
Omdömen

Försäkring för amerikansk yngelröta

Välj ändamål

  • Välj ändamål
  • kr208,850.00 Insamlat
    av kr500,000.00
  • 14 Donatorer