Ni har förmodligen redan noterat att vi tvingats ställa in samtliga planerade aktiviteter under våren och sommaren. Enbart mindre samankomster genomförs i nuläget och då främst för de nyblivna biodlarna.

Föreningen har alltid haft många aktiva medlemmar som regelbundet har träffats på onsdagar. En förening är helt beroende av medlemmarnas deltagande vilket gör att vi i samband med detta behöver använda nya former att mötas eller dela information.

Vi vill således ännu en gång påminna om att alla medlemmar enkelt kan registrera sig här på vår webbsida och sedan komma åt våra forum för medlemmar. I dessa kan ni ställa frågor, dela information, tipsa om precis allt som rör biodling eller även allt runtomkring. Givetvis finns det även annonsering där ni kan efterfråga eller sälja material, redskap, kupor eller annat.

Glöm således inte att logga in och skriva så kommer det per automatik successivt fyllas ut med mer information samt fler och fler aktiva.

Upplevs det som svårt, har ni frågor eller behöver extra hjälp så är det bara att kontakta oss så hjälper vi till.

Ni hittar länken under ”Inloggning” högst upp, första gången måste ni därefter klicka på ”registrera”.

Välkomna!

Info till medlemmar

Välj ändamål

  • Välj ändamål
  • kr208,850.00 Insamlat
    av kr500,000.00
  • 14 Donatorer