Studiebesök för dig som vill starta gårdskafé eller gårdsbutik

Länsstyrelsen Västra Götaland arrangerar ett studiebesök för dig som vill starta gårdskafé eller gårdsbutik.

2 juni 2022, kl. 17.00 – 19.00

Är du intresserad av att starta och driva en gårdsbutik eller gårdskafé på landsbygden? Följ med på studiebesök till Sammels lantgård!

Idag är det många som driver och utvecklar gårdsbutiker. Man säljer både sina och andras produkter, förädlade livsmedel och mycket annat. 

Om studiebesöket på Sammels lantgård

Gårdskafé är idag ett lockande besöksmål på landsbygden. På Sammels lantgård finns gårdsbutik, kafé, catering, möbelsnickeri och växtförsäljning med tillhörande besöksträdgård på 2 000 kvadratmeter. Gården drivs av Lilian och Stig Samuelsson. Under studiebesöket kommer de berätta om sitt företag och hur de arbetar med småskalig landsbygdsturism. De delar med sig av sina erfarenheter och kan ge dig många råd.

Målgrupp

Målgruppen är de som har eller vill börja med boende, servering, gårdsbutik och eller erbjuder olika aktiviteter för besökare. Studiebesöket vänder sig också till dig som vill lyfta kultur- och naturturism eller annan besöksnäring på landsbygden.

Om anmälan

Sista anmälningsdag är den 25 maj. Din anmälan är då bindande, vilket innebär att du får en faktura för hela deltagaravgiften. Vi skickar en kallelse till dig efter sista anmälningsdag.

Om du inte fått en bekräftelse på din anmälan inom 1 timme via e-post, hör av dig till Ann-Charlott Hajdu-Rafis så vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.

Om kursen är fullbokad kontakta kursansvarig Ann-Charlott Hajdu-Rafi på telefon 010-224 56 06 eller e-postadress ann-charlott.hajdu-rafis@lansstyrelsen.se för att anmäla dig till reservlistan.

Hitta till Sammels lantgård

Sammels lantgård ligger i Bertshult endast 25 minuter från Göteborg. Hur du hittar hit ser du på webbsidan:

Sammels Lantgård – sammelslantgard.seLänk till annan webbplats.

VAR:

Sammels Lantgård, Landvetter i Härryda kommun. Företaget ligger i Bertshult endast 25 minuter från Göteborg.

KOSTNAD:

Kostnaden är 125 kr exklusive moms och avser fika, dryck och smörgås. En liten smakprovning av gårdens produkter ingår också. I övrigt är studiebesöket kostnadsfritt.

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

25 maj 2022

Studiebesök för dig som vill starta gårdskafé eller gårdsbutik

Datum

02 jun 2022
Expired!

Tid

17:00 - 19:00

Kostnad

156 kr

Mer info

Läs mer
Kategori
Länsstyrelsen VG

Arrangör

Länsstyrelsen VG
Läs mer

Lämna ett svar