Biodlarna söker framtida projektledare

Uppdrag:
Att driva och samordna projekt på uppdrag från Sveriges Biodlares Riksförbund.

Anställningsform:
Projektanställning eller motsvarande på konsultbasis.

Kravprofil:
Du ska ha erfarenhet av ideella organisationer och projektarbete. Du har förmågan att prioritera, organisera och genomföra ett arbete. Viktigt är också förmåga att kunna kommunicera i tal och skrift, samt att skapa goda förutsättningar för samarbete. Olika projekt kan också kräva kunskaper och erfarenhet av biodling.

Intresseanmälan skickas senast 15 december 2020 till förbundschef, Jonas Eriksson, jonas.eriksson@biodlarna.se. Ange i din skrivning vilken bakgrund du har och vilken omfattning som du skulle kunna driva ett framtida projekt.

Har du frågor eller funderingar, kring eventuella framtida uppdrag, kontakta:

  • Jonas Eriksson, förbundschef, 0142-48 20 01
  • Monica Selling, förbundsordförande, 073-845 85 15

Biodlarna söker framtida projektledare

Välj ändamål

  • Välj ändamål
  • kr208,850.00 Insamlat
    av kr500,000.00
  • 14 Donatorer